Workshops Coaching

Wist je dat ik mijn business ben begonnen vanuit een uit de hand gelopen hobby? Ik heb altijd al een passie gehad voor fotografie, was als klein meisje al helemaal gefascineerd door de camera's van mijn vader en twijfelde dan ook geen moment toen onze trouwfotograaf haar backup camera te koop aan bood. Zonder echt verstand van zaken te hebben, begon ik te fotograferen. Alles wat ik zag en tegenkwam fotografeerde ik, terwijl ik aan alle knopjes schoof en draaide om te kijken wat voor effect dat had. 

Als jonge en drukke moeder zag ik mijzelf niet terug in de schoolbanken, een vakopleiding heb ik dan ook nooit gevolgd. Het voelde een tijdje alsof ik mezelf daardoor nooit echt als professional zou kunnen zien, totdat andere fotografen wiens werk ik erg bewonderde mij complimenteerden op mijn werk.

Geen van allen verrast door het gebrek aan opleiding, die "kijk" die een mooi, liefdevol of intens sprekend beeld vereist leer je ook niet in de schoolbanken. En alle technische kennis die ik nodig had om goede beelden te kunnen maken, heb ik in de loop van de jaren opgedaan door middel van zelfstudie online, uren en uren YouTube instructies bekijken, maandenlang oefenen, nieuwe technieken uitproberen, maar vooral door heel veel te vallen en weer op te staan.

Zodra ik wist dat die basiskennis helemaal in orde was, heb ik me in de loop van de jaren meer gespecialiseerd op mijn vakgebied trouw & portretfotografie, door verschillende seminars en workshops binnen én buiten Nederland te volgen van echte professionals. Ik blijf elke dag bijleren, mijn kennis vergroten en dit deel ik heel graag met andere creatievelingen.

Dit ga ik vanaf dit jaar aanbieden in de vorm van workshops en coaching bij mij in de studio (Helmond) en op locatie. 

Graag op de hoogte blijven van de komende workshops? Of wil je al een 1 op 1 coaching boeken?

Neem dan even contact op, zodat we je op de lijst kunnen zetten.

Tot snel!