Cadeaubonnen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Esther Bijlhout Photography uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen).

Iedere cadeaubon is voorzien van een nummer welke in combinatie met de geadresseerde altijd uniek is. Iedere cadeaubon wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Esther Bijlhout Photography te worden verstrekt. 

Om een cadeaubon te kunnen verzilveren dient u altijd vooraf contact op te nemen per mail (hello@estherbijlhout.com) of telefonisch (+31628043458).

Het is mogelijk dat het product of type shoot tussentijds van prijs wijzigt, raadpleeg hiervoor de website of neem contact op voor je reservering om te informeren naar de actuele tarieven.

De waarde en vervaldatum vindt u op de cadeaubon of in de e-mail waarin de cadeaubon is opgenomen. Iedere cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt. 

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar in combinatie met actie's of aanbiedingen. 

Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubon, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen.