IMG_2609.jpg

Bruidsfotografie

Wat tof dat jullie in je zoektocht naar een trouwfotograaf bij mij terecht zijn gekomen! 

Wellicht volgen jullie mij al online, hebben jullie via via van mij gehoord, of misschien komen jullie nu voor het eerst in aanraking met mijn fotografie.

Hoe dan ook, bereiden jullie je hoogstwaarschijnlijk al voor op een aankomend huwelijk. Je hebt vast al een idee van hoe deze dag er uit mag komen te zien en zoekt een fotograaf met een stijl die daarbij past..

Voordat jullie besluiten of we een goede match zijn, vertel ik je hier graag wat meer over mezelf, want die klik is wat mij betreft alles bepalend. 

Mijn stijl & werkwijze

Kenmerkend voor mijn stijl is het ontspannen fotograferen, niet geforceerd en ongedwongen, verhalend, met oog voor detail. Niet te licht, maar juist met warme en diepe kleuren. Ik gebruik graag een milde poederachtige finish in de nabewerking wat mijn fotografie herkenbaar maakt. 

Tijdens jullie reportage maak ik zo veel mogelijk gebruik van het aanwezige daglicht, omdat dit het beste en mooiste aansluit op mijn stijl. Indien het echt niet anders kan, zal ik gebruik maken van een reportage flitser. 

 

Plannen jullie een intieme, relaxte bruiloft in jullie eigen stijl, een elopement naar het buitenland? Een dromerige wedding in het bos of een festival wedding en sluit mijn stijl aan bij jullie plannen? Dan zijn jullie vast benieuwd naar mijn mogelijkheden.

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom voor een informatief gesprek, maar ik kan me voorstellen dat jullie je graag eerst vanuit het comfort van je eigen omgeving oriënteren wat betreft alle mogelijkheden en de kosten die daarbij horen. 

Daarom heb ik een uitgebreid informatie pakket beschikbaar die je gemakkelijk online kunt aanvragen. 

Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend, net zoals een kennismakingsgesprek. 

Want behalve dat een fotograaf met een aansluitende stijl op jullie wensen heel bepalend is voor een mooie reportage, is de klik tussen ons ook net zo belangrijk. 

Je wilt je niet indenken hoe het moet voelen wanneer je totaal geen klik voelt met je trouwfotograaf, je je op je belangrijkste dag misschien zelfs ergert aan hem/haar, je niet begrepen voelt in je wensen en uiteindelijk door miscommunicatie dus ook niet het resultaat krijgt wat je graag zou willen hebben. 

Deze dag doe je niet over, is voor iedereen op zijn of haar manier altijd een investering geweest en dat verdient dan ook de mooiste beelden, vastgelegde herinneringen voor altijd. 

Dan kom ik graag met jullie in contact!

Stuur me een mailtje om de uitgebreide trouwbrochure te ontvangen en hoor meteen of jullie datum nog beschikbaar is!

"Fall slowly,

and let love

get lost

in the

in-between"